søndag 2. januar 2011

Jeg skal bli optimistisk, jeg lover

Hun kysset ham hadet ved bussholdeplassen, skalv på grunn av kulden, tvang seg selv til å smile. 7 uker er ikke lenge, men 7 uker det er forjævlig lang tid. Han smilte sitt betryggende smil, synes kanskje litt synd på henne. Synes vel heller hun var litt overdramatisk, fordi 7 uker det er ikke så lenge. Ikke i den store sammenhengen. Så løp hun vekk, opp til den varme bilen, tilbake, hjem. Hjem for å ligge og stirre i taket mens tven går i bakgrunnen, hjem for å sitte og skrive emoblogginnlegg (sånne som ingen egentlig orker å lese fordi de suger så heftig). Hjem for å ligge å tenke på ham, for å overtale seg selv at 7 uker det er ikke noe lenge, hjem for å drømme om en dag der hadet betyr; vi ses om noen timer, ikke uker. Sett retrospektivt kommer sikkert 7 uker til å suse forbi, men møter på 3, 8 eller til og med 14 dager flyr forbi fortere, altfor fort.

5 kommentarer:

  1. Promise you - det går fort! Dessuten- kan være bra å savne litt- selv Bx kan være svart, naken og shitty i Januar måned. I remember how it used to be!

    be strong!

    SvarSlett
  2. hehe, takk :)
    men hvem er du? :)

    SvarSlett
  3. tidligere bxbudeie som det het den gangen. Er en av de som er avbildet i en av seksjonsbildene på norskrommet. Også en av de som til tider skrev bare tull i seksjonsbøkene ...haha good old days!

    SvarSlett
  4. bxbudeie faktisk.. :P nå er vi bare babes :P
    -elisabeth

    SvarSlett
  5. baxbabes er mye bedre enn budeie gitt ;) Tror det var de i Rouen som døpte oss det etter de så alle kyrene rundt byen. Btw: dårlig samvittighet over ting man skulle ha gjort eller ikke varer til man er ferdig med studiet- så ja av og til får man tenke at det får man gjøre i morgen ;-) Lykke til!

    SvarSlett