tirsdag 8. juni 2010

En epoke er avsluttet

Da var det jeg har tenkt til aa doepe diktepoken over. Tenkte at det var nok riming paa bloggen naa, men takk til alle som kommenterte paa dikt, det er team spirit det! En annen grunn til den plutselige avslutning paa poesien er litt inspirasjonsmangel (det er bare saa mange ganger jeg kan skrive ett dikt som har; meg, deg, lei, grei som rimeord). Saa, ettersom jeg tydeligvis ikke var saa kreativ som jeg selv skulle oenske er det tilbake til "the good old days",, trommevirvel: RANDOM KJEDELIGHET!!! :O :O

*venter paa applaus fra deg som sitter bak pcskjermen*
ikke det nei...

Saa for aa komme innpaa det temaet dere alle finner helt fantastisk interessant, livet mitt! yey! Akkurat naa er jeg i hvertfall i mine siste dager av seconde, tunnelen jeg trodde bare gravde seg lenger ned i jordens kjerner har naa vist seg aa ha en ende, sommerferien er her (eller om tre dager, men det er en unoedvendig detalj). To og en halv maanede med ferie, og ettersom ingen hadde lyst til aa ha meg jobbende for dem, to og en halv maanede hvor jeg faktisk ikke har noe som helst aa gjoere (gode minner fra vollentidende). I denne anledning vil jeg ogsaa be alle om ett minutts stillhet for de som har eksamen. Det gjelder dere i Norge, men saerlig de stakkarslige menneskene i Frankrike som har BAC-en.

...

Minuttet er over, naa skal vi som ikke har eksamen bruke ett oeyeblikk paa aa fryde oss over skadefroheten og le godt over at det ikke er oss (ennaa).

Da var dagens lille seremoni overstaatt, tilbake til noen av de viktigere aspektene i livet mitt: sjokolade og facebook.

Vi snx

5 kommentarer:

  1. Iiiiiiih! Kan ikke tro det er over! ELSKER at vi ikke har BACen eller eksamen :D

    P.S. Du er morsom!

    SvarSlett
  2. jeg liker veldig godt at bloggen din har blitt så oppdatert elisabeth!
    jeg fryder meg (null eksamen her!)
    <3

    SvarSlett
  3. elisabeth!! skolen har blokkert gofugyourself og kategorisert det som pornografi... fml. <3

    SvarSlett
  4. what!!! Hvordan skal vi kunne disse Taylor Momsen nå? skolen din er teit, men jeg skal holde deg oppdatert på hva som skjer der via skype :)

    <3
    Victoria! takk :)
    Lotte, takk også! :D

    SvarSlett
  5. hemmelige bx-jenter14. juni 2010 kl. 18:59

    vi klappet!

    SvarSlett