fredag 9. april 2010

ååå herregud!

Hei!

Imorgen drar jeg på ferie, surfing i Biarritz etterfulgt av besøk og avslapping i Bayeux, hvor det faktisk er vår med sol og blå himmel, livet blir faktisk ikke bedre (eller jo, jeg klarte for 2 sekunder å fortrenge matteprøven i ettermiddag *grøss*)

Men tilbake til fornektelse, det dere alle har ventet på (alle sikter da til de 2-3 som faktisk leser denne bloggen), svar på spørsmålsrunden. Egentlig er jeg litt skuffet ettersom jeg trodde en spørsmålsrunde ville svippe meg opp til topplisten på blogspot, men jaja, 5 kommentarer er uansett en perosnligrekord.

Det kan hende det blir litt problematisk å forstå noen av svarene, noen har dessverre glemt at den bloggen skrives på norsk og ikke Ålesundsk, men jaja, dere har google translate, ikkesant? :P
Så, *trommevirvel* Taadaa!

1. Hva er den verste maten du kan tenke deg?
Jødisk påske-mat- Victoria, Sjokolade- Vilde (wtf?), fritert banan fylt med rekemos og majones med grønn konditorfarge, overfylt med tuttifruttistrø, pakka inn i fiskemos og glaser med mokkaglasur og appelsinbåter- Mari. (Ehhm, say no more..)
2. Hva ville du heller gjort, hatt sex med en åttiåring i 10 år eller blitt en ekte 40 år gammel jomfru?
40 år gammel jomfru- Victoria (ok?), Åttiåringen, tenk kor flink man blir til å ha sex etter 10 år da!- Vilde (lol), Hvordan ser denne åttiåringen ut? Går han på viagra?- Mari (som da tenker litt praktiske detaljer)
3. Trivdes du best på ungdomskolen eller er vgs det beste som noensinne har hendt deg?
Vgs!- Victoria (det er fordi hun går i Bayeux), Jeg må nok si at vgs er det beste som har hendt meg med tanke på at jeg da slapp å gå i klasse med wera! - Ragnhild (njåå, sa noen fornektelse <3), VGS i Frankrike for life! (Eineste negative e jo ho Elisabeth, men det sir jo se sjøl)- Vilde (som dere ser er alle glad i meg..), Sør 93-kullet ftw! Neida, jeg veit ikke. Jeg velger å si at alt er fint.- Mari (diplomatisk )
4. På en skala fra 0-10, der 0 er aldri i livet (aldri smakt) og 10 er må spise hver dag, hvor høyt liker du sjokolade?
10- Victoria (det er bra!), Aldri i livet!- Vilde (Ja, hun har psykiske problemer :p), kan jeg si 7 selv om jeg bare spiser det tre ganger i året?- Mari (eehm, nei egentlig ikke)
5. Driver du med en fritidsaktivitet? Soving, spising og TV er så klart fullstending akseptable former for fritidsbedrivelse.
Henger da med deg av og til- Victoria (definitivt kulest aktivitet ever!), Selvfølgelig! Jeg ser jo på pushing daisies og skriver rare blogginnlegg- Mari (liv # 1), Telles skole? - Vilde (liv # 2)
6. Har du lyst til å komme på besøk til neste år?
Jeg håper å komme sånn ca hver dag- Victoria (men nei, du skal sove i boden!), Ja! - Mari ( XD)
7. Hvor mye betaler foreldrene dine for at folk stiller opp og sier de er vennene dine? Evt, i hvor stor grad er du en loser?
5000 kameler- Victoria (loser), Hysj!- Mari (denial! :o), Jeg blir betalt for å henge med andre, ikke motsatt- Ragnhild (løgn), Månedslønn på 25.000 kr tror e det va, ditta vet jo du bedre Elisabeth...- Vilde (skal betale leien til neste år :p)
8. Hvilken blogg leser du oftest? (Jeg er så klart blodfan av Heidi Alexandra Olsen og Lars Tangen)
Din?- Victoria (vi liker smisk, Elisabeth og jeg altså), blitzregn-baby selvfølgelig!- Mari (mer smisk), Voe.blogg.no, Norges bloggprinsesse turned popprinsesse! ILU VOE <3- Vilde (whhat! ikke Lars Tangen?)
9. Var du klar over at det finnes 9 insektbein i hver sjokoladeplate?
Trodde det var 10 i hver sjokoladebit og frankly, je m'en fiche!- Victoria ( hva er vitsen med å presisere? Poenget er at det er uinteressant), Var faktisk det- Mari (det du vet, altså), Det e 8, om e tørr å presisere!- Vilde (haha, lol)
10. Bryr du deg?
Sa jo det. NEI :D - Victoria (bra!), Egentlig ikke- Mari (bra!), Selvfølgelig bryr e me, e e jo opphave til dinna fantastiske informasjonen:)) E vet at alle andre bryr se også, dem tørr bare ikkje si det...- Vilde (psykisk syk.. :p)

3 kommentarer:

  1. E VIL BARE PRESISERE AT E IKKJE HAR PSYKISKE PROBLEMER, E LIKA BARE IKKJE SJOKOLADE! SMAKEN E SOM BAKEN, DEN E DELT!


    Glad i de Elisabeth <3

    SvarSlett
  2. vilde, beklager å fortelle deg det, men det å ikke like sjokolade henger som oftest (la oss 99,26 % av tilfellene) sammen med psykiske problemer.. eller nei 100 % av tilfellene.

    SvarSlett
  3. jeg skjønte ingenting av det der :P

    SvarSlett