søndag 15. august 2010

I miss you

- blink 182

Jeg begynner å merke ett skummelt mønster i bloggskrivingen min; starter gjerne med at jeg kjeder meg og har ingen ting jeg kan gjøre (les: tusen ting mer nyttig enn å skulle skrive blogginnlegg) og bestemmer meg for å skrive her, om ingenting så klart. Spennende for meg, spennende for dere.

Men nå har jeg faktisk noe å fortelle om fordi fredag var det jo den beryktede grillfesten. Dessverre hadde værgudene bestemt seg for å mose Oslo/Akershus med vann og det virkelig bøttet ned mesteparten av dagen (takk gud for kaféer). Grunnet det lite pene været ble altså grillfesten avlyst :O Ramaskrik, men kule og organiserte som vi er ble det grillfest likevel, uoffisielt, veldig koselig og været klarnet og holdt seg fint hele tiden vi var der. I tillegg var vi på kafé med secondene, det var veldig hyggelig (synes nå jeg i hvert fall, så får vi håpe andre er enige med meg).

Søndag drar jeg ned til Bx igjen, jeg er egentlig veldig klar for å ta resten av ferien en France, selv om sommeren har vært super!

Beste med deres sommer?

xoxo
Koalaen (jeg har nytt kallenavn, marsupial style)

3 kommentarer:

  1. Beste med min sommer har definitivt vært
    at e fikk franskmenn på besøk :D næææt

    SvarSlett
  2. Ragnhild - verdensherskeren16. august 2010 kl. 06:19

    Nå er jeg på skolen. Jeg er bad ass og leser bloggen din på mobilen.

    SvarSlett